FOTO: Mili Marušić

ŠIROKI BRIJEG – Dok se prepiru oporba i vlast u zgradi Vlade ŽZH oko “profesionalnih” savjetnika i koliko ih trebaju imati, te da li je u redu da im savjetnici budu osobe sa srednjom stručnom spremom i šest mjeseci radnog iskustva, to neće biti nikakav problem lako dogovoriti jer već u Širokom Brijegu imamo školsku ustanovu koja će za sitne novce srediti Diplomu po želji kupca i problem riješen, ako treba savjetnici će biti magistri sa valjanom dokumentacijom pa nikakve koristi od ove svađe, samo ostaje pitanje koliko ih tko može imati.

No međutim, džaba nekad savjetnici kada netko iz mase “poludi” i krene razbijati po zgradi Županije Zapadnohercegovačke i na taj način kaže kako neće dozvoliti da ga se za nos vuče.

Tako je prošlog četvrtka (14.03.2019.g.), u jutarnjim satima, jedan naš sugrađanin doslovno banuo u zgradu Vlade ŽZH u Širokom Brijegu, te napravio pravi “dar-mar”!

“Tog jutra oko 8 sati ušao je u zgradu, popeo se do drugog kata na kojem se nalazi ured predsjednika Vlade ŽZH i nedugo nakon toga čula se galama, udaranje i razbijanje. Ubrzo se spustio niz stepenice u prizemlje i pri izlasku šakom udara staklene vrata koja razbija, i gdje zadobiva posjekotinu na ruci. Ubrzo dolazi policija i odvodi ga…” – govori nam službenik/ca iz zgrade Vlade ŽZH koja/i želi da ostane anoniman/na.

Daljnjim tragom, doznajemo kako se radi o osobi iz Širokog Brijega, sa ozbiljnim zdravstvenim problemima koja je nasjela na obećanja političara koji joj je obećeo financijski pomoći. No međutim nakon nekoliko neuspješnih zamolbi za pomoć koja je navodno davno obećana, dolazi do ovakve situacije, a usput naš sugrađanim zarađuje dodatno kaznenu prijavu.

POUKA NA KRAJU: Ne vjerujte svakom obećanju političara jer nema svaki od njih adekvatnog savjetnika!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info