Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina u četvrtak, 22. prosinca, organizira humanitarnu akciju kojom želi kupiti te donirati informatičku opremu odjeljenju učenika s obrazovnim poteškoćama (specijalno odjeljenje) Prve osnovne škole Široki Brijeg.

Humanitarna akcija je zamišljena kao božićno druženje uz zakusku koje će početi u 18.00 sati na Trnskoj cesti 120 (mjesto održavanja 1. i 2. Mercedes Meetinga Hercegovina) gdje će članovi udruge počastiti sve goste hranom i pićem, a oni će pak svoje dobrovoljne novčane priloge moći ubaciti u kutije koje će biti postavljenje na mjestu održavanja druženja.

Svi članovi Udruge te ostali gosti oko 20.00 sati uputit će se prema Trgu Gojka Šuška te će podržati humanitarno druženje Udruge Inicijativa za Široki Brijeg pod nazivom ”Što ti možeš učiniti za Božić?” koja se održava od 21. do 23. prosinca.

”Ovim putem bi se zahvalili našem generalnom pokrovitelju tvrtki Auto Lijanovići d.o.o. Mostar koja je potpomogla akciju te osigurala jedan dio novca za informatičku opremu”, navode iz Udruge Mercedes Fan Klub Hercegovina.

”U dogovoru s Prvom osnovnom školom, opremu ćemo uručiti početkom siječnja 2017. godine, točnije u prvom tjednu drugog polugodišta”, dodaju iz Udruge.

Iz spomenute udruge pozivaju sve tvrtke, institucije, organizacije, kao i sve ljude dobre volje koji žele pomoći u realizaciji akcije da se jave na mail: mercedes.hercegovina@gmail.com ili na kontakt broj Udruge: 063/552-281. Također, sve dodatne informacije možete dobiti i na službenoj Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina.

SirokiBrijeg.info