Sindikat uposlenih u srednjim školama i Sindikat djelatnika MUP-a ŽZH dali podršku kolegama iz osnovnih škola

Podrška kolegama iz osnovnih škola ŽZH uposlenih u srednjim školama

Nezavisni sindikat uposlenih u srednjim školama ŽZH upućuje podršku kolegama iz osnovnih škola u traženju svojih radničkih prava, kao i u današnjem štrajku upozorenja.

Smatramo da konstantnom ignoriranju koje Vlada ŽZH pokazuje prema prosvjetarima, obezvrjeđivanju našeg rada i zatvaranju očiju pred nagomilanim problemima mora doći kraj.

Prosvjetari ne smiju biti taoci loših politika i svoje pravo da ukažu na nepravilnosti iskazat će na sve načine u skladu sa zakonom, navodi se iz NSUSŠZHŽ.

Kolegicama i kolegama iz prosvjete podrška od Sindikata djelatnika MUP-a ŽZH

Ovim putem želimo istaknuti punu potporu kolegicama i kolegama iz prosvjete u traženju svojih prava. Kako je riječ o istom poslodavcu, dobro znamo s kakvim problemima se nosite dok obavljate svoje plemenite poslove s ciljem izgradnje djece u ljude. Stvarnost nam pokazuje da je potrebno podići glas i poduzeti mjere, kako pojedinci tako i grupe, protiv kršenja ljudskih prava i protiv dostojanstva čovjeka.

Nadamo se drage kolegice i kolege da će te ustrajati i ostati jedinstveni jer samo tako se može doći do cilja.

Kako smo u istoj ili sličnoj situaciji, dobro znamo što podnosite ne samo za sebe nego za društvo u cijelini, šaljemo vam pozdrave i podršku, priopćio je Sindikat djelatnika MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info