Rukometašice Gruda ostvarile rijetko viđen rekord u sportskom svijetu – 3 godine od zadnjeg poraza u Premijer ligi BiH

HŽRK Grude je u nedjelju 05.11.2017.g u 7.kolu Premijer lige BiH za rukometašice u Zavidovićima pobijedio domaću Krivaju rezultatom 33:21.

Ovom pobjedom grudske rukometašice su zadržale vodeće mjesto na ljestvici Premijer lige.

Osim toga ovom pobjedom je ostvaren rijetko viđen rekord u sportskom svijetu, a to je činjenica da se 09.11.2017. godine navršava točno 3 godine od zadnjeg poraza HŽRK Grude u Premijer ligi BiH.

U tome periodu Gruđanke su odigrale 63 utakmice u Premijer ligi BiH i ostvarile 62 pobjede i jednu utakmicu odigrale neriješeno. Kad se tomu doda i 9 pobjeda u KUP- BiH onda je to svakako rijetko viđen rezultat od 72 utakmice bez poraza u natjecanjima u BiH!

U tom periodu HŽRK Grude je osvojio tri puta naslov prvakinja BiH ,dva puta naslov pobjednika KUP-a BiH, a nije imao prigodu osvojiti ga i treći put jer u sezoni 2016/2017 nažalost završnica KUP-a nije odigrana, te je tri puta osvojio naslov junniorskih prvakinja države. Uz to grudske su rukometašice u ove tri godine bile dva puta doprvakinje BiH u kategorijama cicibanki i kadetkinja.

Ove subote u Grudama u okviru 8.kola Premiejr lige BiH cure dočekuju ekipu ŽRK Bihać.

Ovom prilikom HŽRK Grude Poziva Vas da dođete u subotu i pozdravite najuspješniju sportsku ekipu u Bosni i Hercegovini i podržite ih u borbi za nove bodove i potvrdu liderske pozicije u BiH ženskom rukometu.

SirokiBrijeg.info