RAZOTKRIVANJE (1 Dio): FABUS-ovac direktor DGS-a Zoran Galić

Blizu 140 osoba iz Hercegovine je 2006. godine za šest mjeseci položilo 27 ispita na Fakultetu za uslužni biznis u Sremskoj Kamenici – FABUS. Među njima je direktor DGS-a Zoran Galić s nevjerojatnom karijerom s ovom lažnom diplomom diplomiranog ekonomiste. Galić je jedina osoba, koja je ovu diplomu nostrificirala na Univerzitetu u Sarajevu, a koje za to nije nadležno, već županijska ministarstva obrazovanja.

Prema informaciji nitko nikada nije u Livnu i Širokom Brijegu zatražio priznavanje diplome, jer je oko FABUS-a sve jasno. Samo Zoran Galić se nije mogao pomiriti s time. On potom magistrira i doktorira u Banja Luci, piše portal Ljubuski.info.

Međutim, osobe s FABUS i drugim lažnim diplomama, kojima su županijske vlade dale novac za njihovu kupnju, time su spašavale svoje podanike i širile buduće biračko tijelo. One unatrag 10 godina, a i dan danas progone osobe s zakonito stečenim diplomama, čine golem kriminal, a za primjer je MUP ZHŽ u kojem trenutačno vlada pravni i radni kaos.

Diploma FABUS

Na primjeru Zorana Galića je vidljivo da je “studij”, kao i ostali, upisao 2005. godine, a diplomirao sredinom 2006. godine, da bi u jesen 2007. godine dobio diplomu.

Znači oko 140 osoba isti je dan 2005. godine upisalo upisalo FABUS, isti dan su svi polagali ispite i isti dan 2007. godine dobili diplomu. Najviše ih je iz ZHŽ, naravno MUP-a. Dalo bi se zaključiti da se radi o genijacima, a ne društvenim smogovcima. Jedan primjer dolazi iz MUP-a ZHŽ. Dugi niz godina na čelu financija je bio Bruno Kraljević iz Širokog Brijega, koji također ima ovu diplomu. Mnogi su radili poslove neprimjerene svom znanju i stekli odlične mirovine. Fabusovci su godinama bili strah i trepet, a treba im pridružiti i agronome iz Mostara.

Zanimljiv je podatak na Galićevoj diplomi, gdje je upisan broj iz evidencije izdanih diploma 598/06, a diplomu je dobio u ruke 2007. godine.

fabus zorangalić1762016

Posljedice

Ako “prvi” policajac može raditi ovakve stvari, onda ovo društvo nikada neće na zelenu granu. Produkcija kaosa i destabilizacija društva, samo će polučiti iseljavanje pučanstva, za što vlasti i politike nije briga, osim da zataška vlastiti kriminal.

Treba se zapitati kakav je rezultat Zoran Galić ostavio iza sebe? Naslijedio ga je Milenko Madunović upravo po njegovoj želji, kao zaštitinik svih stečevina kriminalnog rada i bezakonja.

Definitivno, ovo je društvena sramota! U “pravih” Hrvata diploma na ćirilici! Ostvarauje se u svoj svojoj snazi plan SANU – Srpske akademije nauka i umetnosti!

Ljubuski.info