Preminuo Srećko Hrkać, zapovjednik Vatrogasnog društva Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – U utorak, 05. prosinca 2017. godine u 2 sata nakon kraće bolesti u svojoj 57-oj godini života preminuo je Srećko Hrkać.

Srećko Hrkać, bio je zapovjednik Vatrogasnog društva Široki Brijeg koji je svaki dan i svaku svoju priliku, kada je bio u mogućnosti, koristio dežurajući u vatrogasnom domu i na svaki poziv za intervencije – gašenje požara i drugih ovlasti, koje su mogli vatrogasaci obavljati, zajedno sa svojim kolegama otišao na teren i s maksimalnom angažiranosću i u skladu mogućnosti svoj posao obavljao časno i pošteno kao i cijela njegova ekipa.

Njegov vedar osmjeh i ljubav prema poslu mnogima je ulijevalo nadu kada su vidjeli s kakvom opremom to Vatrogasno društvo raspolaže, a na kraju se suprotstave prirodnim nedaćama.

Godinama je tražio bar jedno novije vatrogasno vozilo koje bi im olakšalo obavljanje njihova posla, ali na žalost zbog prerane smrti, to nije dočekao. Uvijek je bio nama medijima na raspolaganju i nikada nije krio pravo stanje s terena koje smo vama čitateljima prenosili ma kakvo god bilo.

Posljednji ispraćaj kreće u srijedu 06.prosinca u 15 sati ispred Gradske mrtvačnice Klanac u Širokom Brijegu, dok će se obitelji moći sućut izraziti od 14 sati u navedenoj mrtvačnici. Pokop će se obaviti na groblju Mekovac na Brigu.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info