GRUDE – Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u žbunju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz cestu Mostar – Čitluk, u mjestu Miljkovići, jučer je šokirao stanovnike grada na Neretvi.

Izuzeti tragovi

Tijelo su, kako je to kasnije i potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvansku županije, pronašli pripadnici Policijske uprave Mostar koji su postupili na osnovu informacije iz Policijske uprave Grude.

Na licu mjesta je obavljen uviđaj te su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a naređene su sve druge neophodne mjere i radnje kako bi bile rasvijetljene okolnosti ovog stravičnog događaja.

Kako neslužbeno doznaje Dnevni Avaz, jučer je uhićen M. Š. (56) iz Gruda, čija se supruga M. Š. 1. rujnu porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Prijavili slučaj

Zdravstvenu ustanovu je napustila 5. rujna u pratnji svog supruga, a iz kojeg razloga su tek rođenu bebu odlučili baciti u žbunje pored puta jučer je bila nepoznanica. kako Avaz neslužbeni doznaje, ovaj par ima troje djece. Također, prema neslužbenim informacijama, slučaj je policiji u Grudama prijavio otac porodilje.

Privedeni na razgovor roditelji iz Gruda čije je novorođeno dijete mrtvo pronađeno u Mostaru

Avaz.ba