Poštovana,

Gospođo Vesna Ćavar, zovem se Natalija Zlopaša i obraćam vam se u šoku i nevjerici, vezano za slučaj smrti moga pokojnog supruga Jadranka.

Naime, krajem 10. mjeseca 2015. godine, isti je pronađen mrtav, smrt je zaista misteriozna i pod nerazjašnjenim okolnostima i vođena je istraga kod Vašeg tužiteljstva, pod brojem T08 0 KTA 0004351 15 i istu je vodio tužitelj Borislav Čuljak.

Isti me je primio, dao mi obdukcijski zapisnik, od 2.11.2015. godine, koji je radila dr. Mirela Čarapina i onda me uvjeravao da je smrt mog supruga nesretan slučaj…

Moj suprug je nađen mrtav u neobičnom položaju, na njemu je bila odjeća koja nije njegova, što sam rekla i policiji i gospodinu Borislavu Čuljku, hlače i donje gaće su mu bile spuštene, a u obdukcijskom zapisu nedvojbeno je navedeno da je moj suprug preminuo NASILNOM SMRĆU.

Kako gospodin Čuljak može mijenjati jasan zaključak vještaka i slučaj tretirati kao nesretanu smrt????

U policiji u Posušju mome sinu Frani je rečeno da je donesena odluka od strane tužiteljstva, da se istraga neće provoditi i da je slučaj zaključen????

Naime, slučaj je bio navodno zatvoren u 11. mjesecu 2015. godine, a nakon što je on tražio papir kako koji dokazuje kako je slučaj zatvoren, isti je gospodin Čuljak ponovno otvorio 29.12.2015. godine i odtad “radi” na tom slučaju?

Pa zar moje petero djece i ja ne zaslužujemo da se utvrdi istina, kraj ovakvog jasnog zaključka stručne osobe.

Molim da me ponovno primite vezano za ovaj predmet, te da me pozovete pismeno na adresu Zlopaše b.b. Posušje, i kako bih vidjela do kuda je istraga stigla i što mi je dalje činiti, te ako je potrebno angažirala odvjetnika.

Molim da ovaj dopis shvatite ozbiljno, jer zaista sam očajna, te ne nadam da će se istraga u ovom predmetu nastaviti, jer ovo je sve osim NESRETNOG SLUČAJA, a ukoliko ne postupite po mome traženju obdukcijski zapisnik ću dati medijima, te ih izvijestiti o ovome bizarnom postupanju tužiteljstva, te ću zaštitu svojih prava tražiti na svim adresama, kod Ombusmena, Federalnog tužiteljstva…

U očekivanju Vašeg poziva ili dopisa, sa poštovanjem, Natalija Zlopaša

p.s. Sva dokumentacija (obdukcijski zapisnik, iskazi o ispitivanju osumnjičenih…) u posjedu su portala SirokiBrijeg.info, i isti će uskoro biti javno objavljeni.

SirokiBrijeg.info