Zaista je tužno u kojoj se situaciji danas nalazite, gurnuli su Vas pod tepih, Vas koji ste zaslužni da mi danas mirno živimo na čemu Vam od srca zahvaljujem. Vi ste naši heroji, naši hrabri borci, Vi ste tu bili za nas onda kad je trebalo, stali ste na prvu crtu i niste odstupili ni milimetra.

Vama su oduzeta sva prava. Prema Vama se ponašaju kao da niste spomena vrijedni. Našu pobjedu u ratu pretvorili su u poraz u miru. Vrijeme je da dobijete što zaslužujete, a zaslužujete dosta toga . Ja kao budući gradonačelnik obećavam da ću Vam vratiti dostojanstvo i autoritet i da ću se zalagati za sva vaša prava koja su vam oduzeta. Ja Vam kažem da ćete opet hodati ponosno i uzdignute glave zemljom koju ste krvlju obranili ! Vodit ću jednu transparentu i kršćansku politiku koja će se jednako zalagati za sve članove našeg društva.

U svom programu Saveza za Široki Brijeg uvrstili smo Vas u točku socijalne politike, gdje piše da ćemo vam vratiti dostojanstvo i autoritet, te osigurati novčanu podršku kako bismo Vam zahvalili za sve učinjeno.

coricglasnovic2992016

Također ćemo :

– Napraviti spomen sobu (muzej) gdje će biti predstavljene sve postrojbe sa svojim ratnim putovima i bojovnicima kao i svi poginuli.

– Imati ćete prioritet pri zapošljavanju.

– Spomen obilježje će biti adekvatno i sukladno žrtvi i vrijednosti koji su naši branitelji podnijeli za nas i ono će biti na centralnom mjestu u našem gradu.

– Davat ćemo imena naših ulica po imenima naših hrabrih bojovnika i postrojbi.

– Napraviti ćemo spomen u svakom selu gdje je vrijedna spomena ta osoba.

Dragi naši branitelji, naša bitka ,naš boj kreće u nedjelju 2.listopada u 7 sati ujutro. Na Vama je da vratite izgubljeno, izađite u što većem broju podržite mene za gradonačelnika i moju listu Saveza za Široki Brijeg koja će jednako u gradskom vijeću zastupati Vaša prava. Mi smo napravili svoje , položaj je postavljen , strategija je spremna pješadija može krenuti . Branit ćemo ono što je naše, Hercegovci nikog se ne plaše. BOG I HRVATI !!
Ima istina od kojih se ne može odstupiti, granica na kojima se mora stati i položaja sa kojih se ne smije uzmaknuti !!

S poštovanjem,
Deni Ćorić
Kandidat za gradonačelnika ispred Saveza za Široki Brijega HSP DR.ANTE STARČEVIĆ-HKDU HRAST-HČSP