Dječje igralište Borak - Široki Brijeg 7/8.8.

Poštovani čitatelji portala SirokiBrijeg.info,

Svjedoci smo svakavih “frajerskih” parkiranja vozila, gdje uglavnom od vozača nakon patkiranja se dobiva odgovor “Ja parkiram svoje auto di ja hoću!?”, tako da od danas, 10.8.2019.g, otvaramo tu rubruku na portalu. U kojoj ćete i Vi sudjelovati sa slanjem fotografija “najljepše” parkiranih vozila na području Županije Zapadnohercegovačke.

Bez obzira da li je netko gazda, ministar, predsjednik, radnik ili običan čovjek, a smatrate kako je napravio prekršaj s parkiranjem svog vozila, slobodno uslikajte, napišite lokaciju, mjesto, vrijeme i pošaljite na jedan od kontakata portala SirokiBrijeg.info, a mi ćemo se pobrinuti da to objavimo, ako se slažemo s vašom konstatacijom!

Kontakti na koja nam možete slati svoje fotografija uz priloženu lokaciju, mjesto, vrijeme:

Facebook SirokiBrijeg.info

e-mail: info@sirokiBrijeg.info

Napomena: Lažna Facebook imena, profile i lažne e-mail adrese nećemo shvaćati ozbiljno, tako da postoji vjerojatnost kako ćemo ih ignorirati i fotografija zasigurno neće moći pronaći mjesto u ovoj rubrici.

Zašto ovo radimo?

Ovo je pilot projekt kojim želimo ukazati na nesavijesna parkiranja brojnih vozača na području ŽZH, bez obzira tko je vozač. Mi nismo policija i ne kažnjavamo, samo želimo svijest vozača probuditi da ne ugrožavaju prvenstveno pješake, ostale sudionike prometa…. Isto tako najavljujemo i nove rubrike sa sličnim temama gdje ćemo svi zajedno raditi na našoj sigurnosti.

Izvolite, Svi koji želite nešto promijeniti po tom putanju i natjerati nadležne da svoj posao rade!

VAŽNA NAPOMENA: Sve fotografije će biti zaštićene logom portala, i STROGO SE ZABRANJUJE da iste koriste djelatnici MUP-a ŽZH kako bi ih iskoristili za kažnjavanje počinitelja prekršaja.

Kako će sve to izgledati, pogledate na ponuđenoj link stranici, a koju možete pronaći u rubrici VIJESTI – Ja parkiram svoje auto di ja hoću!?

SirokiBrijeg.info