Nova epizoda u policijskoj trakavici ŽZH: Miroslav Galić smijenjen, imenovan zapovjednikom PP Posušje

LJUBUŠKI – Miroslav Galić, pravomoćno osuđeni kriminalac i krivotvoreni policijski službenik više nije načelnik Krim sektora MUP-a ZHŽ. Ravnatelj Milan Galić, nakon naloga Neovisnog policijskog odbora, ga je smijenio i imenovao na dužnost zapovjednika Policijske postaje Posušje, izvijestio je portala Ljubuski.net.

Ovo je nova epizoda u policijskoj trakavici nezakonitosti, budući da je Miroslav Galić, po nalogu Neovisnog odbora trebao biti razriješen, a ne ponovno imenovan na mjesto zapovjednika ustrojbene jedinice MUP-a ZHŽ.

Miroslava Galića, na mjestu načelnika Krim policije, do daljnjeg, mijenja njegov dosadašnji zamjenik Stanislav Nižić Biža.

O sudbini i novoj dužnosti smijenjenog zapovjednika PP Posušje Jerke Leke, za sada, nemamo informacija, ali izvori iz MUP-a navode kako se sprema i smjena Načelnika PU Posušje Ivice Pavkovića, budući da se policajci u Posušju, rasadniku Galića, otimaju kontroli despota iz ministarstva, što je vidljivo po nedavnom održanom štrajku, koji je najuspješniji bio upravo u Posušju.

Miroslav Galić će, kao dobar službenik interesno-kriminalno uvezane oligarhije, pokušati sanirati stanje u Posušju.

Ljubuski.net