NJIMA OVO PUNO ZNAČI: Vatrogasno društvo Široki Brijega pohvalilo se donacijom od nekoliko tehničkih rukavica!

Kako je priopćeno iz Vatrogasnog društva Široki Brijeg, nakon višegodišnje kvalitetne suradnje sa NK Široki Brijeg. Vatrogasci su na poklon dobili tehničke rukavice kao zahvalu za osiguravanje igrača i imovine na utakmicama na stadionu Pecara.

S obzirom kako smo kao portal često boravili u blizini vatrogasaca i iz prve ruke gledali njihovu požrtvovnost na terenu kako bi što prije uklonili baklje, kao i različite pirotehničke proizvode, upaljače, čaše i ostale predmete koji su se našli često na travnjaku za vrijeme odigravanja nogometnih utakmica, vjerujemo kako će im ove rukavice dobro doći i povećati donekle njihovu sigurnost u radu.

Ovom prilikom pozivamo sve takozvane gospodarstvenike Širokog Brijega, kao i sve koji su u mogućnosti da pomognu našim vatrogascima u nabavci ostale opreme koja im je zasigurno jako potrebna, jer kada zatrebaju tu su uvijek da svakome pomognu sa svim onim s čime raspolažu.

Ovih nekoliko rukavica njima jako puno znači i dobro će im doći, a svi vi političari i predstvnici vlasti u Širokom Brijegu i ŽZH koji “požderete” na jednom ručku par stotina maraka, pokušajte bar jedan mjesečno preskočiti i taj novac donirajte njima za opremu kako bi svoj posao mogli obavljati u što sigurnijim uvjetima.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info