Nikolinu Čolak ipak nećemo gledati na ”Farmi”

Širokobriježanku Nikolinu Čolak ipak nećemo gledati u novoj sezoni reality showa ”Farma” na hrvatskoj Novoj TV.

Zbog ranije isplanirane jeseni s Hrvatskim cheerleading klubom Široki i Sportskim cheerleading klubom Ljubuški te drugih angažmana nisam u mogućnosti biti dio Celebrity Farme. Hvala Novoj TV na pozivu, ne sumnjam da će biti jako gledan show. Puno bih izostajala, a imam već ranije dogovorenih snimanja i poslova te ne želim razočarati sve te ljude s kojima imam već postignut dogovor. Jednostavno, radim i imam odgovornost prema poslu i ljudima, objasnila je za portal Jabuka.tv razloge odbijanja poziva na ”Farmu” 28-godišnja djevojka iz Širokoga Brijega.

Snimanje nove sezone reality showa trebalo bi početi 10. kolovoza, a sugovornica nam je otkrila bi li ubuduće prihvatila ovakav ili sličan poziv.

Možda neki drugi put, u nekom drugom formatu – i definitivno kraćem, zaključila je Nikolina u izjavi za portal Jabuka.tv.

Podsjećamo, Nikolina je bivša Miss Dijaspore, a trenutno se bavi cheerleadingom – najmlađim olimpijskim sportom. Predsjednica je Hrvatskog cheerleading kluba Široki – višestrukog i aktualnog prvaka BiH. Upravo je sa svojim klubom nastupala u Supertalentu na Novoj TV.

Inače, nova sezona reality showa Farma na Novoj TV bit će svojevrsno celebrity izdanje.

Pregovori oko ulaska na Farmu, kako su ranije tvrdile 24sata, vode se s najpoznatijom hrvatskom navijačicom Ivanom Knoll, , pjevačicom i voditeljicom Vlatkom Pokos, koja trenutačno živi u Kanadi, poduzetnicom i modnom dizajnericom Snježanom Mehun, splitskom vampiricom Oljom Einfalt, voditeljem Daliborom Petkom, splitskom influencericom Elom Jerković, koja je djevojka 19-godišnjeg splitskog Mad Maxa i društvenim kroničarem Nevenom Ciganovićem.

Jabuka.tv