Nastavljen pobjednički niz Karačićevih izabranika i domaća pobjeda nad Slobodom

Još jedna uvjerljiva domaća pobjeda Karačićevih izabranika. I to praktično s pola snage protiv pomlađene Slobode. Sve je riješeno već u prvih pola sata kada su “Plavo-bijeli” tri puta zatresli mrežu iza leđa Golubovića.

Već u 6. minuti Široki je poveo 1:0. Devedžić je za dres povlačio Radeljića, Musić se nije dvoumio – kazneni udarac. Jovićev udarac s bijele točke Golubović je obranio, no natrčao je Angelov i udarcem glavom iz blizine pospremio loptu u gol.

Za 2:0 strijelac je bio ponovno Angelov. Lijepu akciju izradili su domaći, Ćorić je ubacio, Vukoja propustio loptu, a Makedonac rutinirano pogodio. Desetak minuta kasnije pao je i treći gol. Jurilj se namještao na udarac na rubu kaznenog prostora i na kraju lijepo pogodio donji kut nemoćnog vratara Slobode.

U nastavku je ritam igre dosta pao, popustio je pritisak zadovoljnih Širokobriježana, dok su Tuzlaci ostali bez prave prigode, svjesni da su mogli i teže stradati na Pecari.

STRIJELCI: 1-0 Angelov (6), 2-0 Angelov (17), 3-0 Jurilj (29).

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Ćorić (79. Cipetić), Jurilj (60. Ikić), Angelov, Jović (75. Brekalo), Marić (60. Mašić), Stanić, Radeljić, Vukoja, Begić (75. Pervan), M. Jurić.

SLOBODA: Golubović, Jusić, Devedžić, Beganović, Tomašević, Alić (76. Hasuk), Maksimović (60. Ristić), Osmić, Predragović, Kadrić, Mujagić (76. Halvadžić).

NK Široki Brijeg