NAJAVA: Humanitarna akcija u Grudama “Sa srcem i rukometašicama za Dubravka”

GRUDE – U nedjelju 7. veljače 2016. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama s početkom u 14 sati odigrat će se humanitarna rukometna utakmice pod nazivom „Sa srcem i rukometašicama za Dubravka“. Utakmicu će odigrati HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Dugo Selo 55.

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za pomoć obitelji 18 – godišnjeg mladića Dubravka Knezovića koji se bori sa leukemijom od svoje druge godine života.

Nakon višegodišnjeg liječenja bolest se nekoliko godina smirila i to sve do jeseni 2014. godine kada se ponovo pojavila. Ponovo liječenje kemoterapijama je moralo biti prekinuto prije nekoliko mjeseci nakon puknuća gušterače i operativnog zahvata kojim je odstranjeno 2/3 gušterače. Radi problema sa gušteračom Dubravko nikad više ne smije primati kemoterapije niti mu se smije izvršiti transplantacija koštane srži koja je bila jedino trajno rješenje i čiji se donor već bio počeo tražiti.

Dubravko je svojom snagom, voljom i optimizmom kojim zrači i herojskom borbom postao jedan od veoma rijetkih ljudi na svijetu koji je preživio i treći napad ove teške bolesti.

Sada bi trebao otići u Rim na pregled i daljnje tretmane kod talijanskog liječnika, onkologa, dr. Tullia Simoncia koji se bavi upravo ovakvim vrstama oboljenja i koji nadamo se može pomoći.

Dugogodišnje bolničko liječenje je totalno iscrpilo Dubravka kao i njegovu peteročlanu obitelj koja je došla u izuzetno tešku materijalnu situaciju i zbog toga trebaju našu pomoć.

U ovo predkorizmeno vrijeme odrecimo se nekoliko maraka i kupimo ulaznice, te poklonimo dva sata svog vremena u dvorani Bili Brig. Pomozimo da naš junak Dubravko osjeti da nas je puno uz njega kako bi mu dali novu snagu i energiju u njegovoj teškoj cjeloživotnoj utakmici u kojoj će zajedno s nama POBIJEDITI!

Dođite na utakmicu, kupite ulaznicu, kupite ih koliko možete, jednu, dvije, tri, više, pozovite i prijatelje!! Pokažimo još jednom veliko humano hercegovačko srce.

Rukometašice su stale uz Dubravka i njegovu obitelj, pridružite im se i vi. Ulaznice će biti u prodaji u većini grudskih kafića i trgovina ili u dvorani na sam dan utakmice.

Grude, 07. veljače u 14 sati – sportska dvorana Bili Brig! Budite i vi dio velikog srca u akciji „SA SRCEM I RUKOMETAŠICAMA ZA DUBRAVKA“

Uživajte u dobrom rukometu čineći dobro!!!

Svoju donaciju za Dubravka možete uplatiti i na račun kod Unicredit banke: 3381402580696933 za Dubravko Knezović.

Grude-online.info