Ministar Mladen Begić – Nemojte umanjivati invalidnost ispod 20%, da ne ojačaju ove “zaboravljene”

Ne postoji vjerodostojniji način kako u jednoj rečenici iskazati ponašanje ministra branitelja ŽZH kao što je iskazano u rečenici da ministar Mladen Begić u rane Zaboravljenih branitelja utrljava sol!

Tko bi se od nas mogao nadati da jedna takvo visoko pozicionirana osoba, iz redova branitelja, može tako brzo iskakati iz kože u kožu, mijenjati maske po potrebi i opet svaki put imati melodičnu priču koja je Zaboravljenima sjedala poput melema za dušu? Što bi naši stari rekli, Lipa rič i željezna vrata otvara! Upravo je takvim riječima ministar Begić otvarao srca Zaboravljenih branitelja u ljubuškoj Vjećnici za vrijeme jednog sastanka, neposredno pred odluku o prošlojesenskoj blokadi Bijače. Toliko nam, naš ministar branitelja, ulijevao nadu i podržavao nas, u našim nastojanjima istjerivanja pravde, da smo stekli dojam kako malo nedostaje da nam se i on sam pridruži u našim blokadama i prosvjedima.

Istina je spora ali su je Zaboravljeni ipak dočekali, nedavna je Istina mnogima skinula maske s lica, pa smo tako jasno vidjeli što nam misle naši hrvatski predstavnici u federalnom Parlamentu, onog trenutka kad je došlo vrijeme javnog podizanja ruku. Nedugo iza toga, Istina se potrudila da u naše ruke dospije zapisnik sa sastanka revizorskog tima s ministrom branitelja iz čega isčitajemo šokantan stav i jadikovanja ministra Mladena Begića.

On u nekoliko navrata jadikuje i moli da revizori ostave invalidnine braniteljima barem na 20 postotaka, kako se ne bi naglo smanjio broj braniteljske populacije, jer bi time, kako kaže Begić, ojačao segment “Zaboravljenih”!

Gospodine ministre, zar smo mi za vas samo šačica onih koji trebaju ostati u manjini kako nebi ugrozili na tisuće lažno ranjenih pripadnika Domovinskog rata, koji Vama i Vašoj političkoj stranki vjerno služe kao glasačka mašinerija i tako vas godinama održavaju na vlasti?

Zaboravljeni branitelj br. 690

Ljubuski.net