Lažiranje priopćenja oko koronavirusa za javnost ŽZH- Tko laže ovdje?

Ignoriranje odgovora i nedovoljna komunikacija javnosti i ekipe iz Stožera CZ ŽZH dovodi do totalnog kolapsa koji se može pretočiti u kontraefekt u kojemu će se izgubiti i ono malo povjerenje što se prema njima ima!

Oni su izgubljeni u vremenu i prostoru, nisu stručni za donošenje bilo kakvih ozbiljnijih odluka. Sreća njihova što je narod sad zasad uzeo inicijativu da svojim ponašanjem spašava “njihovu guzicu” za koju su lijepo plaćeni ti “stožernici”. A do kada će tako biti, i narod poštivati, nismo sigurni!

Imali ste prilike već puno toga upratiti i sami svojom glavom donijeti svoju presudu o mnogo nelogičnosti jer oni nisu sigurno ništa pametniji od bilo koga od nas! Samo što su oni na poziciji da mogu šefovati, za to biti plaćeni, ali zaboravljaju kada se vlasti dočepaju, kako ih je narod na izborima birao da rade što najbolje mogu za sve, a ne samo za svoj džep.

Predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić i ministar unutrašnjih poslova ŽZH David Grbavac članovi su Stožera CZ ŽZH u ovoj borbi oko koronavirusa. Niti jedan od njih nije doktor, niti epidemiolog, niti ima bilo kakvo znanje što se tiče trenutne pandemijske situacije, samo su obični političari koji zajedno trebaju raditi u što boljem interesu svoga naroda.

I jedan i drugi imaju svoj dio posla da njihove institucije informiraju javnost o svome radu. Sreća pa su ponekada neovisni jedan od drugog, pa netko od njih se nađe u laži, a sada tko je lažirao izvješće (nije prvi puta) u ovako jednoj “naizgled sitnoj” ali za javnost zanimljivu informaciju ispred svoga sektora, presudite semi!!!

Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH je izvijestio na dan 21. travnja 2020. godine, kako nije bilo zabilježenih prekršaja u posljednja 24 sata, stoji između ostaloga u priopćenju Stožera CZ ŽZH.

Uprava policije ŽZH na dan 21. travnja 2020. godine izvijestila je kako je u posljednja 24 sata evidentiran jedan prekršitelj policijskog sata u Ljubuškom u posljednja 24 sata. Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a.

Kome i kako da vjerujemo, ovo je samo jedna od mnogih “slučajnosti” na koje kao medijski djelatnici često nailazimo, a javnost baš i ne primijeti, pa tako da smo sada donijeli primjer kada se ponekada za nešto mediji prozivaju, da vidite kako u stvari funkcioniraju oni koji bi trebali 100% relevantne i točne podatke plasirati u javnost!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info