KUCNUO JE ČAS: Mobilizacija svih Zaboravljenih branitelja članova podružnica Široki Brijeg, Posušje i Grude

Pozivaju se svi članovi UZB ŽZH s područja Grada Širokog Brijega,općina Posušja i Gruda da se ODMAH a najkasnije do ponedjeljka 17.04.2017 godine do 24,00 sati jave rukovodstvima svojih podružnica kako bi se priključili zajedničkim aktivnostima dogovorenim ispred Parlamenta FBiH od 11.04.2017 godine.

Javite se vašim rukovodstvima kako bi se priključili članovima naše UZB Podružnica Ljubuški koji su već dogovorili sastanak svojih članova u utorak 18.04.2017 godine u 11,00 sati u Ljubuškom.

O svim daljnjim aktivnostima ćete biti obaviješteni od strane vaših predstavnika.

Poštovani Branitelji članovi naše udruge!

Kucnuo je čas da istini konačno pogledamo u oči. Da se vidi tko je istinski Branitelj a tko lažnjak. Tko vjeruje u Boga a tko Boga ne poštuje. Sve aktivnosti koje poduzmemo ne smiju biti u suprotnosti s Božjim i ljudskim zakonima a svi ti zakoni su na našoj strani i to smo Vam dosad bezbroj puta pokazali i dokazali. Mi smo upamtite vojska nebeska. Vojska Braniteljska koja poznaje samo Božje zakone. Zakone istine i pravde. Budite sigurni kako je ovaj put jedini ispravan kao što je jedini istinski i ispravan put,put križa koji smo dužni slijediti ako želimo dosegnuti Božje kraljevstvo koje nam se upravo na ovaj Uskrs nudi. Slijedimo taj put i on će nas dovesti do našeg cilja. Cilja sadržanog u Rezoluciji Branitelja našem i vašem dokumentu kojeg vladajuće političke elite uporno izbjegavaju provesti.

Izbacimo mržnju is svojih srca,jer svi do jednoga u svom srcu moramo čeznuti za mirom jer će nas jedino taj mir dovesti do pravednog rješenja i ostvarenja naših snova.

Stoga Vam molimo poštovani Branitelji odazovite se svi do jednoga Vašim rukovodstvima,a ukoliko to niste u stanju zbog spriječenosti(bolesti,inozemstva,ili drugih neodgodivih obveza)dužni ste predočiti za to dokaze. Ukoliko odista budete spriječeni na odziv molimo da umjesto Vas osigurate nekog drugog u koga imate povjerenja,nekoga tko će u Vaše ime zastupati Braniteljsko pitanje,bilo da on dolazi iz kruga Vaše bliže ili daljnje rodbine,kumova,prijatelja ili poznanika.

Svi vi drugi koji ne opravdate svoj izostanak ili ne imenujete nekoga tko će Vas mijenjati u svim aktivnostima naše udruge smatraćemo ih članovima koji više neće biti članovi naše udruge a samim time neće moći očekivati ostvarivanje naših zajedničkih prava.

Na koncu ovog poziva Vam citiramo odjeljak iz Biblije, Novi Zavjet, Psalam 23, Davidov:

Gospodin je pastir moj,ni u čem ja ne oskudijevam,
na poljanama zelenim on mi daje odmora,
na vrutke me tihane vodi i krijepi dušu moju,
stazama pravim on me upravlja radi imena svojega,
pa da mi je i dolinom smrti proći zla se ja ne bojim,
jer ti si sa mnom Oče,tvoj štap i palica tvoja ,
utjeha su meni,
Trpezu preda mnom prostireš, na oči dušmanima mojim,
Uljem mi glavu mažeš,čaša se moja prelijeva,
Dobrota i milost pratiti će mene sve dane života moga,
U gospodnjem ću domu prebivati kroz dane mnoge

Zajedno do pobjede Branitelji!

Vlado Marušić, Predsjednik UZB ŽZH