”Kockice”, ”Kamatarke” i ”M-ovi”’odzvanjali su Visokom Glavicom

U Širokom Brijegu je u nedjelju održan treći ”BMW skup” koji je okupio vlasnike i ljubitelje bavarskog ponosa iz BiH, Hrvatske i zemalja regije.

Skup je održan na parkingu stanice tehničkog pregleda na Visokoj Glavici, a organizator je bio BMW Syndikat Široki Brijeg.

”Veoma sam zadovoljan ovogodišnjim BMW skupom. Pristiglo nam je više od 200 automobila te oko 1.000 posjetitelja”, izjavio je za Bljesak.info predsjednik BMW Syndikata Široki Brijeg Emil Martinović.

Na skupu se moglo vidjeti od prekrasno očuvanih i restauriranih modela BMW do različitih tuning prerada i stilova koje njeguju vlasnici ovih automobila.

”Kockice”, ”Kamatarke” i ”M-ovi”’odzvanjali su Visokom Glavicom

Nagrade i pehari su podijeljeni u više klasa, a neke od njih su German Style, Old School, nagrada za najglasniji BMW, nagrada za najniži BMW na skupu, te nagrada za gosta koji je ”prevalio” najveću kilometražu da bi sudjelovao na ovogodišnjem BMW skupu.

Uz parajuće zvuke koji su stizali iz bavarskih jurilica posjetitelji su uživali u tomboli, nagradnim igrama i zabavi uz DJ program.

Više fotografija na: Bljesak.info