Jesu li “Horde zla” vandalizirale ponovno po Širokom Brijegu ili neki naš “šupak” da diže tenzije?

Nepoznati počinitelji, ili više njih, uništili su tablu “Grad Široki Brijeg” koja se nalazi na ulazu u područje grada Široki Brijeg, u mjestu Polog.

Vandali su precrtali hrvatski i engleski natpis “Grad Široki Brijeg” kao i natpis “Široki Brijeg – uvijek na 1. mjestu”.

Pri tom su ostavili vlastiti potpis “GB HZ SA” i “HZ 1987”.

“GB” označava navijačku podgrupu “Guiness boys”, dok HZ SA znači “Horde Zla Sarajevo” – navijačka skupina FK Sarajevo. Godina 1987. je godina osnutka ove navijačke skupine.

Inače, Horde zla su u Širokom Brijegu poznate po neredima iz 2009. kada je smrtno stradao navijač Vedran Puljić iz Sarajeva, izvijestio je portal Dnevnik.ba.

Kao portal SirokiBrijeg.info skrećemo pozornost kako se u ovom slučaju može polemizirati u nedogled tko je napravio ovaj vandalski čin i loptica prebacivati s jedne na drugu stranu i gdje je teško optužiti bilo koga jer sa ovakvim “krkanlukom” na ovom mjestu gdje su ponosni Hercegovci stali pred tenkove JNA 91., postoji i mogućnost da je netko od naših “plaćenih šupaka” ovo sprejem išarao kako bi dizao međunarodne tenzije koje su ionako već podignute “zahvaljujući” bandi iz NS BiH koji je NK Širokom Brijegu dosudio najveću kaznu u povijesti BiH nogometa.

Sve u svemu ovo je za osudu tko god to napravio, a na policiji i institucijama je da istraže i odrade svoj posao.

SirokiBrijeg.info