Home slajd Glavna FOTO/VIDEO: Papa Štrumf sa metlom u ruci, i sa svojim Štrumfovima nastavlja dominirati diljem BiH!

FOTO/VIDEO: Papa Štrumf sa metlom u ruci, i sa svojim Štrumfovima nastavlja dominirati diljem BiH!

0
FOTO/VIDEO: Papa Štrumf sa metlom u ruci, i sa svojim Štrumfovima nastavlja dominirati diljem BiH!
FOTO: FB Jerko Lijanović

Kandidat NSTZB za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović nastavlja “dominirati” na području BIH.

S obzirom kako “dominira”, doktor Dragan Čović i doktorica Dijana Zelenika zajedno ne mogu skupiti lajkova i fanova na facebooku kao što može ovaj lik koji jednom nogom u zatvoru, drugom na slobodi oduševljava i pri tome zabavlja svoje sugrađane, čak i više nego “ustaša” Komšić sa svojim političkim pričama.

U svoju kampanju je krenuo metlom da pomete sve političke protivnike, isto kao što je “pomeo” sve krave i stoku za vrijeme rata po opustošenim mjestima tada na sto komada rascjepkane državice gdje se nije znalo tko pije, tko plaća.

Ima se o njemu, njegovim firmama i obitelji pričati nadugo i naširoko. Svi uglavnom sve to znate, samo nove generacije koje dolaze nisu previše upoznate sa njima. Vjerovatno će jednog dana i u školskim knjigama pisati memoari ove obitelji, ako već se to ne uči u privatnim fakultetima u Širokom Brijegu, Mostaru, Kiseljaku, Banja Luci…. kako se na brzinu okrenuti – propasti – sve uništiti i na kraju ako ovim liku uspije što je planirao, uzeti novac od države jer su ga “nedužnog” optužili za kriminal i korupciju. Sve u svemu, sad zasad ne gine mu 9 godina robije.

Unatoč sudskoj odluci, Jerko ima svoj cilj koji je on zacrtao i ponosno korača ispred svojih “Štrumfova” poput Pape Štrumfa sa metlom u ruci, obilazi derneke i brojne manifestacije kao nekada Miro Kraljević dok je bio u naponu snage!

Iako je kampanja tek krenula, Jerko Ivanković Lijanović puni medijske stupce smiješnim kadrovima više nego nekada davno Ismet Horo sa svom vicevima i šalama.

Pa krenimo redom:

Papa Štrumf i Štrumfovi u akciji:

Doček na kojemu mu može zavidjeti i akademik Čović:

Ne vjerujete?

Savjet od kuda da krene mesti:

Kada je čuo koliko ima za mesti, odlučio je rađe sjesti:

Vjerovatno nestalo goriva u Golfu pa je odlučio pomoći malo ga pogurati, nije poznato jeli dao išta novca vozaču da utoči jer bonovi više ne vrijede:

Vjerni “Zmaj” upućuje poruku:

Ovo je samo jedan djelić humoristične priče “čovjeka iz naroda”, a dugo je još dana ostalo do 7.10. kada će se održati izbori i do kada zasigurno neće faliti još ovakvih prizora, osim ako SIPA ponovno ne dođe po njega kao i prije četiri godine baš u ova predizborna vremena, a usput sa sobom povuče druga i kompanjona doktora akademika Dragana Čovića da narod malo odmori od njih dvojice.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info