Veterinarska stanica u Širokom Brijegu bogatija je za ponudu uređivanja Vaših ljubimaca. U ponudi je češljanje, šišanje i timarenje pasa.

Opću gimnaziju fra Dominika Mandića, Tea Kvesić završila je u Širokom Brijegu, po završetku gimnazije upisuje Veterinarski fakultet sveučilišta u Zagrebu. Nakon diplome dr.vet.med došla je na ideju da pohađa “Tečaj šišanja i uređivanja pasa” koji se održava u Zagrebu pod vodstvom dr.vet.med. Magdalene Šebalj te se po završenom tečaju dobiva i diploma.

“S obzirom da u Širokom Brijegu do sada nije bilo ponude za uređivanje ljubimaca, u dogovoru s dr.vet.med. Grgom Musom, njegovom dobrom voljom i srdačnošću, smo obogatili ponudu Veterinarske stanice “MUSA-VET”. Ovisno o načinu držanja pasa, njihovoj pasmini, mojim sugestijama i preporukama te željama vlasnika odlučimo kako ćemo urediti psa, sve radimo po dogovoru. Uređivanje pasa je dinamičan i opuštajući posao za mene. Kada dođu na uređivanje, neki su rođeni modeli i opušteni, a neki uplašeni i nemirni. Svaki je pas individua za sebe” – govori nam Tea o svom definitvno odličnom podizetničkom potezu.

Radove možete pogledati u galeriji, te ukoliko želite zagovoriti tretman kontaktirati putem  facebook stranice  (Češljanje, Šišanje & Timarenje Pasa) ili telefonski na broj 063/417-182.

SirokiBrijeg.info