ŠIROKI BRIJEG – Početak ribolovne sezone u Širokom Brijegu kreće u subotu 25. ožujka.

No, prije otvaranja sezone, Društvo sportskih ribolovaca “Borak” kao svih dosadašnjih godina i ove je vršilo redovno poribljavanja rijeke Lištice.

ribolov22317_2

Tako su iskoristili ovaj suncem obasjan i topao četvrtak kako bi ljubiteljima ovog sporta dali još veću želju za ribolovom, te su izvršili poribljavanje sa 450 kilograma potočne pastrve, a dok su prije dva mjeseca ubacili još 300 kilograma, od toga 100 kilograma kalifornijske pastrve i 200 kilograma potočarke, kazali su za portal Sirokibrijeg.info.

Napomenimo to kako je sva riba i ove, već pete godine, stigla iz ribogojilišta iz Rame. Početak ribolovne sezone započinje u subotu 25. ožujka. Svi koji nemate ribolovne dozvole, a želite se baviti ovim rekreacijskim spotom možete ih nabaviti u trgovini ribolovne opreme “Fiocchi” u ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu.

Cijene ribolovnih dozvola su različite i vezane su za dobnu skupinu. Za osobe do 14 godina cijena iznosi 25 KM, za osobe od 14 do 19 godina 50 KM, za umirovljenike iznad 65 godina također 50 KM, a za sve ostale je cijena 100 KM. Dok je dnevna dozvola 10 KM.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info