BMW serije 3 u svojoj je šestoj generaciji, koja nosi internu oznaku F30, već u tvorničkom izdanju najagresivnije dizajnirana kompaktna premium limuzina ako ćemo usporedbu vršiti u uobičajenim okvirima koji podrazumijevaju njemačke rivale – Audi A4 i Mercedes-Benz C-klase.

Crvena boja koju u bavarskoj tvrtki službeno nazivaju Melbourne Red dodatno naglašava tu agresivnu crtu, no za one koji traže način kako svoj primjerak izdvojiti od ostalih, a da rješenje ne prelazi u sfere ekstremnog i glupog, obraćanje kalifornijskoj tuning kući Vorsteiner jedna je od opcija.

BMW-3-Series-Vorsteiner-26012016 5

Primjerak s fotografija prošao je njihov tretman i iz njega izašao s novim prednjim spojlerom izrađenim od kompozita ojačanog ugljičnim vlaknima, točnije ovdje se radi o prepregu (eng. PREimPREGnated) koji se koristi za proizvodnju kompozitnih dijelova u autoklavu, a rezultat su veća krutost, čvrstoća i izdržljivost.

Ostale modifikacije uključuju suptilan spojler na poklopcu prtljažnika i Vorsteinerove V-FF 103 kotače dimenzija 20 inča u Carbon Graphite boji.

Više od toga nije potrebno da se naglasi sportski karakter ovog automobila i Vorsteiner zaslužuje sve pohvale s ovim projektom.

Klipmagazin.com