Dvije članice taekwondo kluba „Poskok“ spremne za „Galeb Belgrade Trophy 2017“

Dvije članice taekwondo kluba „Poskok“ ovaj vikend nastupaju u Beogradu na velikom G1 europskom turniru u taekwondo sportskoj borbi.

Na ovom turniru pod nazivom „Galeb Belgrade Trophy 2017“ nastupiti će više od 1000 natjecatelja u konkurenciji kadeta, juniora i seniora a među njima će biti i posušanke Mihaela Senjak (seniorka do 46 kg) i Ružica Crnogorac (juniorka do 55 kg) koje će nastupiti za reprezentaciju BiH.

Mihaeli je ovo kontrolni turnir pred nadolazeće prvenstvo Balkana, a Ružici kontrolni turnir pred nastup na Europskom juniorskom prvenstvu koje će se održati od 2. do 5. Studenog 2017 godine na Cipru.

Ovo je Ružici prvi nastup na turniru ove klase, a kroz pripreme za europsko osim svakodnevnih treninga zabilježila je uspješne nastupe na nekoliko međunarodnih turnira u Hrvatskoj i BiH gdje je osvojila zlatne medalje.

Do odlaska na Balkansko i Europsko prvenstvo njih dvije očekuju svakodnevni treninzi u klubu i još jedno okupljanje reprezentacije koje će se održati u Livnu. Za ovaj turnir u Beogradu kao i za Prvenstva koja ih očekuju pripremaju se u matičnom klubu a trenira ih glavni trener kluba i trener reprezentacije BiH g.Petar Boban.

Na Europsko juniorskom prvenstvu iz posuškog kluba nastupit će i David Bašić (junior do 51 kg) koji trenutno živi i trenira u Mostaru a zbog bolesti mora propustiti nastup u Beogradu.

SirokiBrijeg.info