ŠIROKI BRIJEG – Mostar, Sarajevo, Široki Brijeg…, neki su od gradova u kojima je 33-godišnji Elvir Faladžić, rođeni Konjičanin, vršio prevare mnogobrijnih firmi i na taj način njima priuštio novčane gubitke, a sebi dobitke.

Portal SirokiBrijeg.info je dana 21. veljače 2018. godine ekskluzivno preko članka “Razotkrivamo prevaranta – Hoće li ga PU Široki Brijeg napokon privesti pravdi?” prezentirao kako je Elvir Faladžić vršio svoje prevare dugi niz godina, a kojeg su prenijeli brojni portali, na čemu im ovim putem zahvaljujemo.

No, nekoliko dana nakon tog razotkrivanja, Elvir Faladžić je uhićen na području Sarajeva na osnovu potjernice koju je za njim raspisao MUP ŽZH, zbog krivičnog djela prevare počinjene u Širokom Brijegu. Koju smo detaljno opisali u navedenom članku.

Kako portal SirokiBrijeg.info neslužbeno doznaje, Elvir Faladžić je ovog utorka (6.ožujak 2018. godine) predat na postupanje pripadnicima PU Široki Brijeg, te je kako i dalje neslužbeno tvrdimo isti kazao kako je sudjelovao u ovoj prevari na području Širokog Brijega, a i još u nekim prevarama.

Iako smo imali malu sumnju kako će PU Široki Brijeg ovaj posao odraditi i ovog prevarnta pravdi privesti. Drago nam je da su svoj posao odradili, i ovim putem im čestitamo, te želimo da nastave svoj posao i dalje raditi časno i pošteno, a narod će biti taj koji će ih podržavati, jer narod ih i plaća.

Očekujemo službeno priopćenje MUP-a ŽZH, kako bi potvrdili ili možda demantirali sve gore navedeno!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info