Više od 200 glazbenika, svatovskih svirača, snimatelja i fotografa sa područja Hercegovine na zajedničkom druženju

Hvale vrijedno druženje koje je imalo i humanitarni karakter u širokobriješkom svadbenom salonu La Viva kupilo je više od 200 glazbenika, svatovskih svirača, snimatelja i fotografa sa područja Hercegovine.

Nije ovo prvi put da se ovdašnji glazbenici druže na sličnim organiziranim skupovima pa su tako momci iz ekipe Mokarski tamburaši sa svjim prijateljima (Stari zvonik, Široki, Grupa Brig, Stare note, Tamburaši s kamena, Zlatne strune) organizirali ovo druženje na koje se odazvao impozantan broj glazbenika. Svi oni su pored druženja sudjelovali i u humanitarnoj akciji (tombola) od koje će sav prihod biti doniran Domu Marija naša nada.

Ovaj dom je svakako jedna od najznačajnijih socijalnih ustanova u Zapadnohercegovačkoj županiji i skrbi za djecu sa posebnim potrebama. Glazbenici su ovim druženjem još jednom naglasili svoju profesionalno veselu narav ali i akcijom pokazali senzibilitet za najpotrebnije članove šire društvene zajednice.

Hrane, pića i pjesme nije nedostajalo a u goste su iz Slavnije stigli Cash Band koji su zabavljali ionako veselo glazbeno društvo.

Više fotografija na: Abcportal.info