VIDEO SPOT: Denis Barta & Dream team Babe – “Hercegovačka”

Zlatni gumb sedme sezone Supertalenta HR Dream team Babe iz Ljubuškog i Denis Barta pobjednik šeste sezone Supertalenta HR odlučili pjesmu za koji je tekst glazbe i aranžman napisao Ismet Polovina otpjevaju zajedno.

Pjesma je snimana u studiju Ismeta Polovine, klavijature je svirao Hamza Stroil, a video spot je uradila Blues Produkcija Ismet Polovina.

Podsjetimo, Denis Barta, 20-godišnji pjevač iz Sarajeva ima svoju tešku životnu priču, ali početkom prosinca 2019. godine u Širokom Brijegu je bio pravi iznenađenje povodom Dan osoba s invaliditetom, gdje je te večeri svima nazočnima u dvorani pokazao nešto što će mnogi dugo pamtiti. Naime, Denis Barta rođen je s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke. No, da je on jači od te prepreke, dokazao je pun podij plesače dok je pjevao i na klavijaturi svirao brojne hitove, a što možete vidjeti i čuti klikom OVDJE.

A, sada poslušajmo pjesmu “Hercegovačka” koju je odlično otpjevao sa Dream team Babama koje su se odlično uklopile u ovaj putopisni spot kroz našu Hercegovinu i predstavile ljepotu posebno Ljubuškog.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info