Home Kultura Glazba VIDEO: Ljubuške “Dream Team Babe” u nedjelju za finale, objavljen njihov nastup na 21. Ljubuškom Karnevalu

VIDEO: Ljubuške “Dream Team Babe” u nedjelju za finale, objavljen njihov nastup na 21. Ljubuškom Karnevalu

0
VIDEO: Ljubuške “Dream Team Babe” u nedjelju za finale, objavljen njihov nastup na 21. Ljubuškom Karnevalu

Iako su od samog početka svog djelovanja brzo stekle popularnost u lokalnim okvirima, ljubuške “Dream Team Babe” su nastupom u emisiji “Supertalent” koja se emitira na Novoj TV, skrenule na sebe pozornost gotovo cijele regije. Njihov nastup za koji su dobile “zlatni gumb” i direktno se plasirale u polufinale, pogledalo je u mjesec dana više od milijun ljudi.

U Ljubuškom su izuzetno ponosni na svoje babe. Dan poslije ulaska u polufinale, na glavnom gradsku trgu u Ljubuškom im je priređen svečani doček, a poruke podrške na društvenim mrežama dolaze sa svih strana. Babe su osim po zanimljivim i kvalitetnim nastupima popularnost u Ljubuškom stekle upravo zbog toga što su se svakom odazvali i nastupili na svim važnijim događajima u Ljubuškom. Stoga i ne čude brojne poruke podrške upućene “babama” putem društvenih mreža.

Kao zagrijavanje za nedjeljno polufinale, “Ljubuški Karneval” je na svojoj facebook stranici objavio večeras nastup “Dream Team Baba” na ovogodišnjem, 21.Ljubuškom Karnevalu.

Svi koji u nedjelju navečer budu uz male ekrane i pratili nastup “Dream Team Baba” u borbi za finale, moći će pomoći babama svojim pozivom na broj telefona koji će biti prikazan.

SirokiBrijeg.info