JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Čitateljskim klubom „Tvrđava“, organizirala je razmjenu knjiga.

Mada prvotno bijaše planirano razmjenu knjiga upriličiti na otvorenom, na Trgu dr. Franje Tuđmana, poradi kišovitog vremena ista je upriličena u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Brojne ljubitelje knjiga dočekivali su članovi čitateljskog kluba „Tvrđava“ s malom slobodnom knjižnicom gdje su se vršile razmjene i donacije pročitanih, starih i očuvanih knjiga, ali i stripova, časopisa te slikovnica.

Ujedno, ovo je bila prigoda da se ljubitelji lijepe pisane riječi podruže i pridruže članovima čitateljskog kluba.

Izuzev razmjene knjiga, Knjižnica Ljubuški je bila ispunjena brojnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su se odazvali na radionicu kreativnog pisanja, koja će trajati tijekom cijelog mjeseca svibnja, pod stručnim rukovodstvom dr. sc. Anite Milićević.

Podsjećamo, po okončanju radionice kreativnog pisanja, kratke priče i poezija nastale na istoj bit će objelodanjene u prigodnoj brošuri. Ujedno, polaznici radionice kreativnog pisanja svoje kratke priče te poeziju prezentirat će na manifestaciji „Park pun priča“, u okviru manifestacije „Ljubuško kulturno ljeto 2019.“, koja će se upriličiti 3. srpnja 2019. godine.

Knjižnica Ljubuški