Taekwondo reprezentacija BiH koju trenira Petar Boban iz Posušja, proglašena najuspješnijom reprezentacijom BiH

Posušak Petar Boban je u svojstvu trenera seniorske taekwondo reprezentacije BiH sudjelovao na manifestaciji “IZBOR SPORTAŠA GODINE 2019” u organizaciji Olimpijskog Komiteta BiH.

Tom prigodom seniorska taekwondo reprezentacija BiH je proglašena najuspješnijom reprezentacijom u Bosni i Hercegovini.

Petar Boban osim što je glavni trener taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja i “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega već duže vrijeme sudjeluje u radu taekwondo reprezentacija BiH a više od dvije godine obnaša funkciju trenera seniorske taekwondo reprezentacija Bosne i Hercegovine, zajedno sa kolegom Harisom Husićem iz Sarajeva.

Taekwondo klub “Poskok” već godinama daje seniorske reprezentativce u Bosni i Hercegovini a u posljednje dvije godine su najaktivniji Karlo Galić i Mihaela Senjak koji su nastupali na Europskim prvenstvima.

Osim ovog priznanja taekwondo je dobio i priznanja za najuspješniji klub u Bosni i Hercegovini a to je TKD Novi Grad iz Sarajeva a seniorski reprezentativac Nedžad Husić je ušao u TOP 3 sportaša za izbor najuspješnijeg sportaša Bosne i Hercegovine zajedno za atletičarem S malim Tukom koji je pobjedio u tom izboru.

SirokiBrijeg.info