Odbojkašice HŽOK SMEČ namučile ekipu iz Sarajeva, zatvorili polusezonu i nastavak najavile još borbeniji!

Odbojkašice širokobriješkog HŽOK SMEČ odigrali ove subote na gostovanju u Sarajevu utakmicu s Centrom Ort i na taj način zaključile ovogodišnje natjecanje.

Unatoč porazu 3:1 od prvoplasirane momčadi na tabeli, nisu ostale tužne jer su pružile odličnu igru kroz sva četiri seta i namučile domaću ekipu. Pokazale su karakter i momčadski duh, te najavile kako će unatoč problemima s dvoranom iduću polusezonu nastaviti biti još više borbenije na terenu!

“Iako smo poražene 3:1 mogu Vam reći da je utakmica bila dosta neizvjesna, pogotovo zadnja 2 seta gdje smo domaćoj ekipi pružile odličan otpor. U utakmicu smo ušle znajući da je Ort u ovoj utakmici favorit s maksimalnim brojem bodova na tablici, ali nam to nije ugasilo našu veliku želju za pobjedom i nadu. Jako nam je žao zbog 4.seta gdje smo nesretno izgubile 25:23. Sve u svemu, zadovoljne smo i odigranom utakmicom, iako naravno uvijek može bolje, ali i odigranom polusezonom. Naime, izgubivši termine u dvorani 1. Osnovne škole u Klancu , bile smo primorane prilagođavati se nekim uvjetima treninga te terminima koji znaju biti do čak 23:00h u GSD Pecara. Zahvaljujemo se našim sponzorima te najavljujemo jako borbenu sljedeću polusezonu gdje će nam doista trebati puno i sreće i podrške” kazala je libero HŽOK Smeča Široki Brijeg, Musa Vedrane.

SirokiBrijeg.info