Taekwondo klub Poskok nastupio na dva međunarodna tarkwondo turnira u Hrvatskoj

U subotu 11.2.2016 je u Vrbovcu na jakom međunarodnom natjecanju nastup zabilježila je Mihaela Senjak koja je prvi pun nastupila u seniorskoj olimpijskoj kategoriji do 49 kilograma. Sutradan u Zagrebu je održan međunarodni taekwondo turnir u formama “Don Bosco open” na kojem je nastupilo oko 160 natjecatelja iz Srbije, Slovenije,BiH i Hrvatske. Ovo je bio jedan od kriterijskih turnira za hrvatsku reprezentaciju u formama a “poskoci” su zabilježili odličan nastup osvojivši 2 zlatne 3 srebrne i 1 brončanu medalju.

Matej Bešlić i Sara Grubišić su osvojili zlatne medalje nastupivši u paru. David Dumančić, Jelena Bakula i Mate Dragoja osvojili su srebrne medalje a Igor Gavrić brončanu. Nastup su zabilježile i Manda Pekas i Iva Tomić u istoj kategoriji gdje su zauzele 9 i 10 mjesto u konkurenciji 13 natjecateljica.

tkdpod1322017 2

Poskoke su vodili treneri Petar Boban i Lucija Bašić uz podršku roditelja a sponzori ovog natjecanja su BGL COMMERCE i EUROMATERIJALI.

“Novu natjecateljsku sezonu smo otvorili na najbolji mogući način. Ove godine jako puno ćemo nastupati u disciplini forma gdje imamo više od 20 natjecatelja. Za mjesec dana nastupit će mo na otvorenom prvenstvu Hrvatske u formama gdje ćemo dovesti naše najbolje formaše koje zajedno samnom trenira i vodi Lucija Bašić. Također jako puno radimo i u disciplini sprtske borbe. Seniori se pripremaju za predstojeća prvenstva i G1 turnire a kadete i juniore već sljedeći vikend očekuje nastup u Kninu. Zahvaljujem se svima koji su pomogli u realizaciji nastupa na ovim turnirima a posebno svojoj obitelji u Zagrebu gdje već godinama naš klub ima besplatan smještaj i hranu” – kazao je trener Petar Boban.

SirokiBrijeg.info