Sposobni smo se vratiti igrama s početka sezone, i to ćemo potvrditi pobjedom protiv FK Mladost Doboj – Kakanj

Na današnjoj konferenciji za medije pomoćni trener 𝗝𝘂𝗿𝗲 𝗜𝘃𝗮𝗻𝗸𝗼𝘃𝗶𝗰́ i krilni igrač 𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗝𝗼𝘃𝗶𝗰́ najavili su pobjedu NK Široki Brijeg u nedjeljnom dvoboju 9. 𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗺:𝘁𝗲𝗹 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗷𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗕𝗶𝗛 protiv FK Mladost Doboj – Kakanj na Pecari u 20 sati.

  • 𝗙𝗞 𝗠𝗹𝗮𝗱𝗼𝘀𝘁 𝗗𝗼𝗯𝗼𝗷-𝗞𝗮𝗸𝗮𝗻𝗷 je momčad koja je pokazala koliko zna biti neugodna, ako ih se ne shvati vrlo ozbiljno. Pobijedili su FK Željezničar na Grbavici i to puno govori o njima. Zato ćemo nedjeljnoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno, s dozom respekta. Sposobni smo se vratiti igrama s početka sezone, imamo kvalitetu i to ćemo potvrditi pobjedom, istaknuo je pomoćni trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković.

Njegovo mišljenje dijeli i krilni igrač Toni Jović koji je siguran u kvalitetu svojih suigrača. Iako su gosti pokazali određenu kvalitetu u dosadašnjem dijelu prvenstva, vjeruje kako pobjeda neće izostati.

  • I FK Sarajevo i FK Željezničar vidjeli su kvalitetu našeg suparnika i zato ne smije biti opuštanja. Nakon dva tjedna stanke konačno ćemo igrati prvenstvenu utakmicu i naša je želja neupitna. Željni smo igre, motivirani i u nedjelju ćemo se pobjedom vratiti na pobjednički kolosijek, istaknuo je Jović i na upit novinara poručio kako mu godi igrati u jesenskom ozračju.
  • Iskreno, dosta mi je bilo vrućine, zaželio sam se ovakvog vremena. Osobno mi godi igrati i po kiši. Na Pecari je kvalitetan travnjak i neće biti teško igrati, dodao je Jović.

Pomoćni trener Jure Ivanković najavio je i određene promjene u sastavu. U kadar se vraćaju prvi vratar Martin Zlomislić i branič 𝗦𝘁𝗷𝗲𝗽𝗮𝗻 𝗥𝗮𝗱𝗲𝗹𝗷𝗶𝗰́, a izostat će samo suspendirani 𝗗𝗶𝗻𝗼 𝗖́𝗼𝗿𝗶𝗰́.

NK Široki Brijeg