U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače 21.listopada 2019. održana je svečana promocija diplomanada Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić diplomandima je poželio puno uspjeha na privatnom, poslovnom i daljnjem obrazovnom planu. „Ova zemlja u kojoj živimo vapi za poduzetništvom. S obzirom na kompetencije znanja i vještine koje ste stekli na Fakultetu ima li pozvanijih od vas da u njimu sudjeluju. I ne samo sudjeluju nego i da ga kreiraju“, kazao je rektor Tomić.

Dodijeljene su i Dekanove nagrade najboljim studentima Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru gdje su cak 2 od njih iz Širokog Brijega. Naime radi se o Marijani Marusic i Marku Rezicu.

Dekan fakulteta prof. dr. sc. Željko Stojkić je istaknuo kako je promocija važan događaj za diplomadne i njihove obitelji. „Ona predstavlja životnu prekretnicu kada započinjete novi put na kojem će vam trebati stečena znanja“, rekao je dekan Stojkić.

Ana Kvesić / SirokiBrijeg.info