Široki Brijeg dobio suvremenu “Rođendaonicu-čuvaonicu” djece

Široki Brijeg je ovih dana dobio još jedan zanimljiv sadržaj budući da je otvorena čuvaonica za djecu u sklopu koje se mogu organizirati rođendanske i slične proslave, kako običnim radnim tako i u dane vikenda.

Rođendaonica-Čuvaonica se nalazi u ulici Stjepana Radića na broju 89. i radnim danima će biti otvorena u vremenu od 11-19 sati, a u dane vikenda po dogovoru s roditeljima.

Sadržaj je uistinu raznolik, od dječjeg boksa labirinta, play stationa 4, pikada, košarke, društvenih igara itd., odnosno što bi se reklo izobilje zanimljivih sadržaja za vaše namlađe.

U sklopu rođendanskih proslava u ponudi su torta, pizza, slatkiši, grickalice, sokovi, teta animatorica pa je dobra zabava uz obilje smijeha i veselja definitivno zagarantirana.

Također, ukoliko imate nekih obaveza, a nemate kuda s djetetom ubuduće znate pravu adresu u Širokom Brijegu, jer dovedite ga u Radićevu 89. i dijete će se tu sigurno na pravi način zabaviti, igrati, veseliti i družiti, a vi ćete dakako u potpunom miru završiti svoje obaveze i potom se po svoje dijete vratiti.

Primaju se djeca svih uzrasta, a za sve dodatne informacije i rezervacije možete se javiti na kontakt broj 063 500-751 ili kontaktirati nas putem Facebook, odnosno Instagram stranice Let’ s Play.

Sponzorirani članak