Rugometašice Gruda nisu žalile što su poražene od Borca!

Na početku utakmice domaća ekipa je ostvarila prednost od 2:0 , da bi nakon toga u 6. minuti domaćini promašili sedmerac i to kao da ih potpuno zakočilo. U sljedećih 8 minuta gošće su napravile seriju od 7:0 i otišle veliku prednost od 5 golova. Do kraja poluvremena se igralo gol za gol te je rezultat nakon 30 minuta glasio 8:13.

U prvih 5 minuta nastavka mreže su mirovale da bi nakon toga gošće ponovo serijom od 4:0 između 36. i 40. minute, otišle na već tada se znalo nedostižnu prednost. Do kraja utakmice je ostala prednost ekipe Borca od 9 golova.

Pobjeda Borca je potpuno zaslužena i već nakon prvih 15-ak minuta utakmice nije dolazila u pitanje. Gruđanke su odigrale svakako najlošiju utakmicu u zadnjih nekoliko godina. Istina obrana je funkcionirala nešto bolje nego u prethodnim utakmicama, ali je napad potpuno zakazao. Igralo se sporo sa uglavnom sa individualnim pokušajima, te sa izuzetno lošim i nepreciznim šutevima u završnici. Nakon takve igre nije se moglo ni očekivati ništa više od visokog poraza.

HRK Grude-ŽRK Borac B.Luka 16:25 (8:13)

HRK Grude: Gabrielle Leese, Nikolina Brnada, Nikolina Čutura 1, Paula Miloš, Milica Stamatović, Ana Nikić, Anja Boban, Mia Lugonjić, Leontina Vujić, Milica Globarević, Klara Mikulić, Karla Lovrić 4, Barbara Karačić, Anđela Boras 1, Jovana Ilić 2, Teodora Petković 8

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:3(1)
Isključenja: 6 min

ŽRK Borac: Božana Ćutković 7,Jovana Novaković 1,Dajana Ignjatović, Marija Šehovac, Dragana Vukosavljević, Dajana Kočić, Ružica Šikić, Milana Railić, Helena Ćurić, Darjana Vukliš, Ivana Sikimić, Isidora Kršić, Sara Majkić, Anđela Stojanović 16

Trener: Rade Unčanin

Sedmerci:6(6)
Isključenja: 8 min

Ekipi Borca čestitke na potpuno zasluženoj pobjedi ,a našim curama bolja igra i više sreće u nadolazećim utakmicama.

HŽRK Grude