Home Kultura Knjiga Roman „Kutak kod Kralja“ predstavljen u Ljubuškom

Roman „Kutak kod Kralja“ predstavljen u Ljubuškom

0
Roman „Kutak kod Kralja“ predstavljen u Ljubuškom

„ Već se treći put susrećemo na istom mjestu, sa istim povodom. Kao autor mogu jedino reći kako sam jako zadovoljan i zahvalan svima koji su na bilo koji način sudjelovali i potpomogli izdavanje ovog djela. Zahvaljujem HKD Napredak Ljubuški i Ivani Barišić, nakladnicima ovog romana, lektoricama Ljilji Marić i Vesni Rakić, recenzentima Mirjani Bošnjak i Borisu Brkiću koji su sa mnom od mog prvog romana, koji me podupiru i prate u mom radu. Zahvaljujem se i Zvonimiru Čuvalu koji je ustupio fotografiju za omot ovog romana, Ljubušaku sa zagrebačkom adresom kojemu je fotografija nešto slično kao meni pisanje romana. Svojim suradnicima zahvaljujem jer su svojim znanjem utkali dio sebe u ovu knjigu učinili boljom i prihvatljivijom čitateljima i na koncu ugodnijom oku.

Zahvaljujem im što su svojom ljubavi prema knjizi i svojim entuzijazmom nadoknadili sve ono što u bogatijim i uređenijim društvima od našeg čine sustav, moć novca, uređeno tržište, desetine tisuće čitatelja. Ipak da ni kod nas nije sve tako crno i da ide u boljem smjeru, dokazuje popis sponzora koji su podržali tiskanje ove knjige i kojih je ovaj put dvostruko više negoli u prošloj. Zahvaljujem glavnom sponzoru Ministarstvu financija ZHŽ, Općini Ljubuški te odgovornim osobama i društvima Agramu d.d. Ljubuški, Croatia osiguranju , Karliku i JP Parkovi d.oo koji su me podržali.“ kazao je na predstavljanju svog trećeg romana „Kutak kod Kralja“ Zvonimir Mikulić Đono obraćajući se nazočnima.

Gradska vijećnica u Ljubuškom bila je sinoć ispunjena onima koji su došli upoznati treće Đonino djelo, roman koji prati na zanimljiv način sudbine likova kojima je zajedničko putovanje prema Međugorju.

Za detalje oko radnje ostaje vam pročitati djelo koje su sinoć predstavili recenzenti prof. Mirjana Bošnjak i prof. Boris Brkić.

U predstavljanju je sudjelovala prof. Ljilja Marić interpretirajući zanimljive ulomke iz djela, a u glazbenom dijelu programa nastupila je Marta Šaravanja učenica OGŠ Ljubuški. Program je vodila Anamarija Nosić, a organizator promocije je HKD Napredak podružnica Ljubuški.

Radio Ljubuški