Poštovani budući oglašivači,

U 2019. godini odlučili smo ponuditi dugoročni reklamni sadržaj na portalu SirokiBrijeg.info u stilu oglašavanja preko bannera, kao reklamne i edukativne tekstove sa određenim popustima.

Cijena klasičnog bannera veličine 300 x 250/300 pixels od 1-3 mjeseca je 250 KM (na mjesečnoj razini), a razdoblje od 3-6 mjeseci cijena je 200 KM. Na te bennere kao portal poklanjamo mjesečno po 1 besplatni PR članak Vaše firme, proizvoda….

Ono što Vam sada želimo ponuditi je dugoročni banner koji se odnosi na minimalno 12 mjeseci, i kojim smanjujemo cijenu troška reklamiranja, a da pri tome ne gubite mogućnost jednomjesečnog besplatnog PR članka.

Znači, zakup bannera veličnin 300 x 250/300 pixels na 12 mjeseci uz bonus jednomjesečnog PR članka možete dobiti po cijeni od 150 KM, što bi značili oko 5 KM na dan (24 sata).

Reklamni standardni banner je statički postavljen i vidljiv je na 99% objavljenih vijesti sa strane na desktop, a na mobilnoj verziji ispod svakog objavljenog teksta.

Po vašoj želji u svaki od tih bannera ugrađuje se link koji će klikom na isti voditi na Vašu internetsku, društvenu ili neku drugu stranicu.

PR ČLANAK: Reklamni edukativni tekstovi vaše firme uz fotografije i video materijale kao što su proizvodi, preporuke i korisni savjeti. Cijena jednog PR ČLANAKA bez postavljenog bannera je 50 KM, dok za cijenu od 70 KM isti objavljujemo i na našoj društvenoj mreži. U slučaju da imamo postavljen banner na portalu SirokiBrijeg.info, cijena je 40 KM, dok za cijenu od 50 KM isti se postavlja na društvenu mrežu.

Odluka je na Vama koliko vam je stalo da dođete do što više klijenata, a na nama je da radimo i javnost informiramo!

Kontakt e-mail: urednik@sirokibrijeg.info

ili službena Facebook stranica: SirokiBrijeg.info

VIŠE MOGUĆNOST REKLAMIRANJA NA:

Prostor i cjenik reklamiranja na portalu SirokiBrijeg.info

VAŽNA NAPOMENA: Zakupom bannera ne možete i ne smijete utjecati na rad i uređivačku politiku portala. Političke stranke, kao i politički banneri i reklamni sadržaji nisu dio ovog vida reklamne suradnje.

Uredništvo portala SirokiBrijeg.info