Poštovani oglašivači,

Nudimo Vam reklamni prostor u stilu oglašavanja preko bannera, kao reklamne i edukativne tekstove.

U nastavku Vam prilažemo (okvirno) što nudimo, kao i same cijene.

KLASIČNI (statički) BANNER:

Reklamni prostor na 1. – 3.mjeseca:

  • Banner veličine 300 * 300, cijena je 300 KM – na mjesečnoj razini.

Reklamni prostor na 6. mjeseca i duže:

  • Banner veličine 300 * 300, cijena je 250 KM – na mjesečnoj razini.

Reklamni standardni banner je statički postavljen i vidljiv je na 99% objavljenih vijesti sa strane na desktopu, a na mobilnoj verziji ispod svakog objavljenog teksta. Po vašoj želji u svaki od tih bannera ugrađuje se link koji će klikom na isti voditi na Vašu internetsku, društvenu ili neku drugu stranicu.

OSTALI (statički) BANNERI:

Banner mini: Cijena na 2 mjeseca i duže 150 KM na mjesečnoj razini.

Reklamni mini banner je statički postavljen dimenzije su mu 300*120, a vidljiv je na 99% objavljenih vijesti sa strane na desktopu, a na mobilnoj verziji ispod svakog objavljenog teksta. Po vašoj želji u svaki od tih bannera ugrađuje se link koji će klikom na isti voditi na Vašu internetsku, društvenu ili neku drugu stranicu. NAPOMENA: Mini banner ne ne podlježe besplatnom PR članku kao ostali banneri.

Banner 1. Cijena na 1-3. mjeseca 400 KM, na 3. mjeseca i duže 350 KM

Reklamni BANNER 1 – statički postavljen i vidljiv na vrhu svake otvorene stranice (glavna stranica, rubrika i vijesti). Dimezije su 965 x 135 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

Banner 2. Cijena na 1 mjesec: 350 KM Cijena na 3 mjeseca i duže: 300 KM
Reklamni BANNER 2 – statički postavljen i vidljiv je ispod svake objavljene vijesti. Dimezije su 250 x 60/200/250 px. Ugradnja link stranice u banner koji će klikom na isti voditi izravno na vašu internetsku ili facebook stranicu.

– + Reklamni (Edukativni tekstovi) po objavi: Uz banner na našoj stranici prvi članak na mjesečnoj razini je besplatan, dok je svaki idući 50 KM ili 80 KM po objavljenom članku ako nema postavljenog bannera, dodatno 20 KM objavljivanje na našoj društvenoj Facebook stranici.

Reklamni edukativni tekstovi vaše firme uz fotografije i video materijale: Proizvodi, preporuke i korisni savjeti.

Unutar svakog takvog reklamnog teksta se nalazi poveznica Vaše firme. Dok većinu tih tekstova za koje procijenimo kako bi mogli biti zanimljivi široj javnosti dodatno objavljujemo, i prenosimo preko naše službene Facebook stranice.

NAPOMENA: S obzirom kako smo portal koji ima dosta autorskih tekstova, fotografija i video materijala – u slučaju reklamiranja na našem portalu, obratit ćemo veću pozornost na vaše reklame na drugim javnim mjestima i koje nećemo izbjegavati da se nađu u našim video materijalima kao i fotografijama sve dok imamo dogovorenu suradnju.

Postoji mogućnost dodatnog praćenja s naše medijske strane djelovanja na “terenu” – uz video, foto i tekstualni materijal. Cijena je po dogovoru, ovisno gdje se održava. Za ovaj vid našeg rada spada samo područje Županije Zapadnohercegovačke jer portal SirokiBrijeg.info pokriva Široki Brijeg, Posušje, Ljubuški i Grude.

Nudimo i dodatna mogućnost ugradnja vaše reklame na određeni video sadržaj koji se sprema za objavu, i koji će ostati trajno (sve dok se video nalazi na ugrađenoj stranici “YouTube).

Navedena stranica na kojoj se nalaze naši video materijali, a koji su namijenjeni samo za portal SirokiBrijeg.info, možete pogledati na ponuđenoj (link) stranici:

YOU TUBE: Mili Marušić- VIDEO

Takav vid postavljanja reklame isključivo se odnosi ako koristite reklamiranje na našoj stranicu putem spomenutog bannera.

VAŽNA NAPOMENA: Zakupom bannera ne možete i ne smijete utjecati na rad i uređivačku politiku portala. Političke stranke, kao i politički banneri i reklamni sadržaji nisu dio ovog vida reklamne suradnje.

Ovo što smo vam predstavili, okvirno je što vam trenutno nudimo.

Kontakt e-mail: urednik@sirokibrijeg.info

ili službena Facebook stranica:

SirokiBrijeg.info

S poštovanjem,
Uredništvo portala SirokiBrijeg.info