Prvo natjecanje cheerleading ekipe iz Širikog Brijega “Flora All Stars” i prva medalja

Cheerleading ekipa iz Širikog Brijega “Flora All Stars” na svom prvom nastupu ove subotu se natjecala na Adriatic Cheerleading Cup-u u Splitu.

Osvojili su 3 mjesto u kategoriji Juniori Coed Group Stunt.. Iako smo tek novootvoreni klub ovo im je bila prva medalja i podrška za daljnji rad.

Kako si za portal SirokiBrijeg.info kazali iz kluba “Flora”, njihov cilj je širenje cheerleading sporta kako u Hercegovini tako i u cijeloj BiH. Ovo natjecanje je prvo natjecanje na koje se klub “Flora” natjecao. U Split je išlo 6 članova ovog kluba a pet njih je se natjecalo.

Dolaskom u Split članovi su najprije posjetili tržni centar City Centar One. Dioklecijanovu palaču, nakon toga prošetali su po Splitskoj rivi gdje su ih mnogi prolaznici pitali o samom sportu cheerleading, a mnogi od njih su se željeli i slikati s članovima kluba, kazali su nam iz “Flora”.

Iako je klub krenuo s radom prije 10 mjesecu, ponosni su na svoje natjecatelje koji su u tako malo vremena uspijeli tako puno naučiti.

Također ovom prilikom pozivaju sve koji se žele dobro zabaviti, putovati i steci neka od najljepših prijateljstava da im se pridruže.

Vise informacija možete pronaći na njihovim društvenim stranicama FACEBOOK: Flora All Stars, INSTAGRAM: flora_allstars, kao i na kontakt e-mail: flora.allstars@gmail.com ili na broj telefona 063/368 – 192.

SirokiBrijeg.info