Predstavom “Što bi bilo kad Boga ne bi bilo” završen 8. Festival religiozne drame

POSUŠJE – Dramska sekcija naše frame sinoć je pred prepunom kriptom izvela svoju predstavu “Što bi bilo kad Boga ne bi bilo.”

Publika je bila izrazito zadovoljna onim što su framaši spremili pa ih je zato nagradila dugim i toplim pljeskom. Riječ je o suvremenoj obiteljskoj drami. Predstava, zamišljena u dva dijela, govori o svakodnevnim situacijama jedne obitelji. Vjera, molitva i Božja prisutnost teške i konfliktne situacije preokreću na dobro. Bog je živ i djelotvoran. Sloboda je dar. Djelo framaša ističe kako je teško prihvatiti da vaši najbliži u slobodi ne odaberu Onog koji im ju je darovao. Pozvani smo biti autentični kršćani, ne samo ponekad i ne samo unutar zidina crkve. Poruka predstave jest da je najvažnije donijeti Krista među svoje!

prgp 23022016 2

Predstavu je napisala i osmislila voditeljica dramske sekcije Jelena Jukić, a uz nju još glume: Hrvoje Kovač, Valerija Bago, Ante Mitar, Barbara Kovač, Mirna Bakula, Jana Čamber, Ana Srebrović i Mateo Jakovljević. Vjerujemo kako će se ova predstava još izvoditi, a našim glumcima čestitamo na uloženom trudu i snažnoj poruci koju su odaslali. Uspjehu predstave su pripomogli i naša medijska te radna sekcija.Ovime je završen ovogodišnji Festival religiozne drame.

Frama-posusje.com