U subotu 11.5.2019. juniorski tim formaša taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja nastupio je u Zagrebu na međunarodnom taekwondo turniru ” Susedgrad sokol pokal 2019″. Na turniru je sudjelovalo više od 600 natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja.

Taekwondo klub “Poskok” predstavljalo je četvero natjecatelja koji su se izborili za dvije zlatne i brončanu medalju.

Matej Bešlić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji JA-2 a u istoj kategoriji Mate Dragoja osvonio je brončanu dok je David Dumančić ostao bez medalje. Sara Grubišić je u kategoriji JB-2 je također osvojila zlatnu medalju. Na ovaj turnir posuške sportaše je vodila Ankica Bešlić a sponzor putovanja bili su Euromaterijali d.o.o iz Posušja.

“Naši članovi su imali odličan nastup u Zagrebu i potvrdili su svoje odlične rezultate na državnoj razini. Ovi naši sportaši su svestrani i osim u formama jako su dobri i u sportskoj borbi a svakodnevo asistiraju na treninzima kao pomoćni treneri. Čestitam im na nastupu i medaljama te se zahvaljujem mami Ankici na pomoći kao i našem stalnom sponzoru”, – kazao jr na kraju za portal SirokiBrijeg.info, Petar Boban, trener TKD “Poskok”.

SirokiBrijeg.info