Pismo zahvale našim sugrađanima povodom humanitarne akcije “Tvoje malo nekom znači puno”

U ovom vremenu, koje je nama katolicima posebno drago, želimo zahvaliti svim ljudima koji su se odazvali na naš poticaj, kako bi učinili ovaj Božić što je moguće radosnijim našim sugrađanima koji se nalaze u teškim socijalnim prilikama. U našoj akciji „ Tvoje malo nekom znači puno“ koja se održala 11. i 12. prosinca uspjeli smo zahvaljujući vama dostaviti „paketiće ljubavi“ za 45 obitelji s brojkom od oko 200 članova. Ovdje moramo istaknuti kako ste u petak i subotu (11. i 12.) u brojci od 150 skupina posjetili nas i donijeli svoje prehrambene i higijenske potrepštine za socijalno ugrožene.

Želimo zahvaliti i za vaše novčane priloge koje usmjeravamo obiteljima koje su se našle u situaciji da ne mogu platiti svoje režije. Nažalost, brojni nam se obraćaju za tu vrstu pomoći što samo ukazuje koliko je ova pandemija Covida 19 dovela u teške životne situacije brojne naše obitelji u Hercegovini.

Hvala svima onima koji su mimo ove akcije pomagali naš rad u ovom vremenu, skupljajući novčane priloge u svojim ugostiteljskim i drugim objektima. Veliko hvala i brojnim učenicima s područja Širokog Brijega koji su davali svoje priloge za pomoć potrebitima.

Na kraju želimo istaknuti kako mi svoje karitativne aktivnosti prema socijalno ugroženima obavljamo svaki mjesec, a tako će biti i krajem siječnja 2021.

Svim ljudima dobre volje želimo sretan Božić i blagoslovljenu Novu 2021.

Udruga Mlado Sunce