U petak, 22. travnja, Lino višebojac u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – Lino višebojac, projekat pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zapadnohercegovačke županije, a u organizaciji Podravke BiH i Sportskih novosti, uz sudionike Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, održat će se:

u petak, 22.04.2016. godine u 11:00 h u dvorani Druge osnovne škole Široki Brijeg, na adresi ul. Augusta Šeone br.6 u Širokom Brijegu

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva.

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecat će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Na natjecanju će i ove godine biti prisutni popularni sportaši koji će se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom. Sa mališanima su se tako u sedam bh. gradova prošle godine družili Damir Džumhur, Bulend Biščević, Almir Turković, Stevan Janković, Milan Đukić, Josip Ereš, David Mandić…

Lino višebojac se drugu godinu zaredom realizira u BiH, a nakon Tomislavgrada, Brčkog, Travnika, Bihaća, Čapljine, Mostara i Širokog Brijega, Lino višebojac se seli u Tuzlu, Zenicu, Banja Luku i Sarajevo, poručili su organizatori.

SirokiBrijeg.info