OTVORENO PITANJE: Zbog čega NE Općoj opasnosti u Širokom Brijegu???

Trenutno se nalazimo u vremenu devetnice širokobriješkoj Gospi i pripreme za blagdan Velike Gospe, koji je ujedno i dan našeg lijepog grada Širokog Brijega. Uz svečane mise naš grad se pobrine i za kulturni program.

Ove godine se dogodio slučaj da osim nastupa na sam blagdan Velike Gospe, bude i nastup na dan uočnice u večernjim satima, što sam pozdravio, ali prije svega što se najavljivao meni trenutno jedan od boljih bendova Opća opasnost iz Županje. Najava tog nastupa se mogla vidjeti na njihovoj službenoj web stranici, reklamirao se na vodećem glazbenom mediju u Hrvatskoj odnosno CMC-u, kao jedan od nastupa popularne rock skupine. Međutim mi ne bi bili mi kada bi sve bilo jednostavno i bez izmjene u posljednim trenucima.

Međutim radujući se tom nastupu odjednom izmjena programa za uočnicu, otkazana Opća opasnost, nastupaju Kiše jesenje… Za ne povjerovati…

Da ne bi bilo zabune, poštujem bend Kiše jesenje kao jedan od svatovskih bendova, koji su ambiciozni te pomalo rade i autorske stvari te snimaju pjesme i video spotove. Poznajem i neke od članova toga benda, ali bez obzira na to ne mogu se po mom ali i po mišljenu većine ljudi s kojima sam to komentirao ni u najmanju ruku uspoređivati s bendom Opća opasnost…

Objašnjenje u medijima je bilo da je to organizacija privatne osobe, a ne našeg grada.

Ako je to stvarno tako molio bih odgovorne da se izjasne zbog čega Kiše jesenje, a ne Opća opasnost ili da ne bi ispalo da sam protiv benda koji je angažiran, zbog čega NE Općoj opasnosti u Širokom Brijegu??? Ipak moje mišljenje i većine građana ovoga našeg grada je da se dogodio veliki propust.

Veliki obožavatelj “Opće opasnosti” (podaci poznati uredništvu portala)