Otvoren natječaj za prijavu radova na WHF No.15.

Otvoren je natječaj za prijavu radova na West Herzegowina Fest No.15. koji će se održati od 3. do 5.8.2017. godine u Širokom Brijegu

Objavljujemo natječaj za prijave radova na West Herzegowina Fest No.15. koji će se održati u Širokom Brijegu od 3. do 5.8.2017. godine. Kao i dosadašnjih godina program festivala će činiti upravo Vaše prijave, uz nastupe specijalnih glazbenih gostiju (prošlih godina to su bili Zabranjeno Pušenje, Natali Dizdar, Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster…).

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Na festivalu možete sudjelovati ako se prijavite najkasnije do 10.7.2017. godine.

Filmski dio…

Video radove u trajanju do 8 minuta (prijava će se uzeti u obzir i s kojom minutom viška) slati na email film@whfest.com (linkove za download ili youtube, vimeo ili nešto slično…)

OBAVEZNO POSLATI…

NAZIV FILMA
AUTOR
GODINA
TRAJANJE

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL

Glazbeni dio…

Glazbenici prijavite svoje bendove (al najmanje tri autorske kompozicije), obavezno poslati mp3-ce na email glazba@whfest.com ili link youtube, myspace, facebook… ili nesto tako.

OBAVEZNO POSLATI…

NAZIV BENDA
ČLANOVI BENDA

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL

Književni dio…

Kratke priče koje će biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na email kratka.prica@whfest.com.. Priča ne smije biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

OBAVEZNO POSLATI…

NAZIV RADA
AUTOR
GODINA

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL

WHFEST.com