U subotu 15.6.2019. u posuškoj Rastovači “Pod lokvom” kod Suveznika održane su četvrte sad već tradicionalne klupske ljetne igre na kojima je sudjelovalo tridesetak djece iz taekwondo klubova Poskok Posušje i Poskok Kočerin te nekoliko ostale djece iz drugih sportskih klubova.

Igre su sad već tradicionalne i namjenjene su za najmanji uzrast djece gdje ona stječu prva natjecateljska iskustva i osvajaju svoje prve medalje.

Na Igrama nema gubitnika i prvi razlog njihove organizacije je druženje i upoznavanje te poticanje fair playa i ljepote bavljenja sportom. Igre se sastoje od korisnih vježbi za taj uzrast djece kao što su prelazak poligona sa preprekama, nabacivanje obruča i povlačenja konopa koje je uvijek najnapetije.

U sklopu Igara organizira se velika roštiljada za sve članove ova dva kluba, roditelje i prijatelje klubova, gdje se okupi više od sto sudionika koji se druže i rekreiraju kroz razne sportske sadržaje na sportskim terenima prekrasnog sportskog centra kod “Suveznika” u Rastovači.

Sponzori ovogodišnjih Igara su:

BINVEST d.o.o.
MESNICA ŠIŠOVIĆ
MARKOTA d.o.o.
SUPERMARKET DIVNA
STR PERLA
PEKARNICA STEVIĆ
TISKARA OLOVKA
ATELIJER JUKIĆ d.o.o.
SUVEZNICI RASTOVAČA

” Ovo su već četvrte održane “Klupske ljetne igre” i već pomalo mijenjaju predznak jer na njima sudjeluju 2 kluba ali i djeca koja nisu vezana za taekwondo klubove što nas veseli i svako godine je sve više zanimljivije.

Najzaslužniji za organizaciju ovog događaja su svakako naši treneri i roditelji koji se uvijek uključe u organizaciju, ali i svi naši članovi koji se odazovu i sudjeluju na igrama i druženju. Svake godine naši sponzori nam jako puno pomognu i olakšaju organizaciju pa im se svima od srca zahvaljujemo” – kazao je za portal SirokiBrijeg.info Petar Boban, predsjednik organizacijskog odbora.

SirokiBrijeg.info