Održana redovna sjednica Skupštine taekwondo kluba Poskok Kočerin

U petak, 20.12.2019. u OŠ Kočerin održala se druga redovna sjednica Skupštine taekwondo kluba Poskok Kočerin.

Sjednicu je vodio predsjednik kluba g. Jozo Mikulić koji je nakon uvodnog pozdrava nazočnima predstavio aktivnosti koje su provedene u 2019. godini gdje je istaknuo nabavku novog tatamija i ostale opreme te se zahvalio članovima, roditeljima i institucijama koji su pomogli u radu i razvoju kluba u 2019. godini.

Članovima Skupštine se obratio i trener kluba Petar Boban koji je istaknuo da u klubu trenira 23 člana od kojih je 9 novih. Predstavio je rezultate u tekućoj godini, a kočerinski su poskoci nastupili na 6 turnira gdje su osvojili 43 medalje od kojih je 14 zlatnih, 11 srebrnih i 18 brončanih. Također su osvojili 6 pehara za ekipne uspjehe. Na Državnom Prvenstvu prvaci u formama postali su Leonardo Mikulić, Magdalena Kvesić i Matej Kvesić a kočerinski poskoci su zauzeli 2 ekipno mjesto u formama. Trener Petar je predstavio plan za 2020 godinu gdje se planira povećati broj nastupa i upisi novih članova. Trener Danijel je pohvalio članove kluba na trudu i odgovornom ponašanju te rezultatima u 2019. godini.

Nakon podijeljenih diploma za položena pojase predsjednik Kluba uručio je priznanja onima koji su bili najuspješniji u 2019. godini.

Anamarija Gašpar je proglašena najuspješnijim natjecateljem u disciplini kick, Stanko Ćavar u sportskoj borbi, Leonardo Mikulić u formama a Magdalena Kvesić je proglašena najuspješnijom natjecateljem u 2019. godini.

Nakon završene sjednice svi nazočni su nastavili druženje na domjenku koji su pripremili uprava, članovi kluba i njihovi roditelji.

Taekwondo klub Poskok Kočerin