Održana Plesna revija PK Paganini u Ljubuškom

LJUBUŠKI – Plesni klub “Paganini” organizirao je večeras tradicionalnu plesnu reviju na Trgu Franje Tuđmana (Trg domovinske zahvalnosti) u Ljubuškom kojom je pokazano da je ples postao sastavni dio života mnogih na ovom prostoru, a da toga nismo ni svjesni.

Nastupilo je preko 250 članova kluba iz Ljubuškog i Posušja.

pkplj1662016 2

Revija je oduševila bogatim programom u kojem smo vidjeli plesne stilove koje ovaj Klub radi, tako su na programu bile sve klupski sekcije latinskoamerički formacijski plesovi (samba, rumba, cha cha, jive, paso doble, salsa…) potom su posjetitelji imali priliku vidjeti etno plesove 12 zemalja svijeta, irski ples, zumbu i službeno su s ponosom predstavljene ljubuške mažuretkinje. Sve plesne izvedbe prikazane su kroz maštovite koreografije i zanimljive plesne ritmove i korake.

pkplj1662016 3

“Presretna sam i zadovoljna da smo ponovno organizirali Plesnu reviju, publika je oduševljena, naše članice su oduševljene. Zaista ovakve manifestacije su vrijedne i trebamo ih svi podržati. Ove godine se revija održala na otvorenom jer smo htjeli izići iz dvorane, izići na ulicu i pokazati što sve radimo te tako uživati u ovoj ugodnijoj klimi, a središnji gradski trg je uvijek pravo mjesto za organiziranje.” rekla je Renata Rimac, voditeljica plesnog kluba Paganini.

Više fotografija na: LJportal.com